Χαιρετισμός Γενικού Γραμματέα ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη

 

Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ
Δημήτρης Φραγκάκης

 

Η Ελλάδα συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο ισχυρών brands στον κόσμο!  Προσφέρει ένα τουριστικό προϊόν που συνεχώς εξελίσσεται, διαφοροποιείται, εκσυγχρονίζεται και προσφέρει νέες εμπειρίες στον ταξιδιώτη.

 

Στόχος μας είναι  η βιώσιμη ανάπτυξη  του τουρισμού μας, η οποία αποτελεί την μεγαλύτερη πρόκληση της δεκαετίας που ήδη διανύουμε και εθνικό στόχο ως το 2030.

 

 

Η χώρα μας μπορεί  και διαμορφώνει πλέον εξελίξεις στον τουρισμό. Ο ΕΟΤ υλοποιεί καμπάνιες προβολής της Ελλάδας, όχι μόνο κατά τους θερινούς μήνες αλλά 365 ήμερες τον χρόνο καθώς  η χώρα μας διαθέτει  εκείνα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, που την καθιστούν ιδανικό 12μηνο τουριστικό προορισμό.

 

Ο ταξιδιώτης συνάντα τόπους, οι οποίοι είναι  ¨κρυμμένοι θησαυροί¨ που απαντούν σε όλες τις αισθήσεις, τι θα δεις, τι θα ακούσεις, τι θα γευτείς, τι θα μυρίσεις, τι θα αγγίξεις…  όπως πολύ στοχευμένα έχει παρουσιάσει σε αυτό το τεύχος και το grtraveller!

 

Συνεχίζουμε την συστηματική δουλειά για την προβολή του ελληνικού τουρισμού με απτά αποτελέσματα, τα οποία αντικατοπτρίζονται ήδη και σε αριθμούς.

 

Είμαι αισιόδοξος για την πορεία  του τουρισμού μας το 2023 και  πιστεύω πως με την  ίδια αποτελεσματικότητα, θα ανταποκριθούμε στις νέες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας!