Ανακοινώθηκε το επίσημο πρόγραμμα του 6ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου

 

Ανακοίνωθηκε πρόσφατα το επίσημο πρόγραμμα του 6ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου «Πέρα από τα Σύνορα» 2021, που θα πραγματοποιηθεί από 22 – 28 Αυγούστου 2021.

 

Με τους χαιρετισμούς της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Σύμης και Καστελλορίζου Χρυσοστόμου και υπουργών, πρεσβευτών, δημάρχων και προέδρων φορέων, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πληροφορίες για τις ταινίες που θα διαγωνιστούν στο φετινό Φεστιβάλ, για τα βραβεία και τις παράλληλες πολιτιστικές δράσεις.

 

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από το Ελληνικό Ίδρυμα Ιστορικών Μελετών (ΙΔ.ΙΣ.ΜΕ.), σε συνεργασία με την Ecrans des Mondes  (Παρίσι). Το 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πέρα από τα Σύνορα τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, και έχει την υποστήριξη ή/και χορηγία του Υπουργείου Εξωτερικών, του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, της Γενική Γραμματείας Νησιωτικής Πολιτικής, της Βουλής των Ελλήνων, του Δήμου Μεγίστης, των Πρεσβειών της Αυστραλίας, ΗΠΑ, Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Κύπρου, Iσπανίας, του Ινστιτούτου Θερβάντες, του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου, του Τσεχικού Κέντρου, του ΕΚΟΜΕ, του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου και της ΕΡΤ.

Το grtraveller στηρίζει το Φεστιβάλ ως χορηγός επικοινωνίας.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ.