Αυλαία με νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας για τη ναυτική έκθεση Boat & Fishing Show 2023

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση BOAT & FISHING SHOW 2023, αφήνοντας μία μοναδική εμπειρία σε εκθέτες και επισκέπτες!

 

Η BOAT & FISHING SHOW 2023, που πραγματοποιείται ταυτόχρονα με την SEA & TOURISM EXPO, επιβεβαίωσε για ακόμη μια χρονιά τον τίτλο της μεγαλύτερης θαλασσινής έκθεσης με εξαιρετικά υψηλή επισκεψιμότητα καθόλη την διάρκεια λειτουργίας!

 

 

Η 8η BOAT & FISHING SHOW 2023, διοργανώθηκε στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας, υποδέχθηκε ως εκθέτες πλήθος επιχειρήσεων, ναυπηγεία σκαφών, αντιπροσώπων διεθνών brand σκαφών αναψυχής, εισαγωγείς και κατασκευαστές ειδών αλιείας, ελεύθερης κατάδυσης – ψαροτούφεκου και επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον χώρο των watersports.

 

Περισσότεροι από 37.000 φίλοι της θάλασσας αλλά και εμπορικοί επισκέπτες, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν νέα προϊόντα και υπηρεσίες στους κλάδους της θαλάσσιας δραστηριότητας, το σκάφος, το ψάρεμα, τα θαλάσσια σπορ και τον θαλάσσιο τουρισμό.

Η διοργανώτρια εταιρία Pelagic Expo, ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν στη μεγαλύτερη γιορτή της Θάλασσας και ανανεώνει το ραντεβού εκθετών και επισκεπτών, όσον αφορά την Αθήνα, για τις 7-10 Μαρτίου του 2024!

 

Παράλληλα, ετοιμάζεται για φέτος το φθινόπωρο (Φθινόπωρο 2023), η THESSALONIKI BOAT & FISHING SHOW – SEA & TOURISM EXPO, η μεγαλύτερη ναυτική έκθεση της Βόρειας Ελλάδας που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης!