grtraveller @ITB2024: Στο Βερολίνο με τα “φτερά” της παράδοσης και οδηγό τις πέντε αισθήσεις

Στο Βερολίνο για την Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΙΤΒ  2024, από τις 5-7 Μαρτίου,
“ταξίδεψε” το grtraveller με ένα τεύχος γεμάτο από ελληνική λαογραφία και παράδοση  

 

Με οδηγό τις πέντε αισθήσεις, μέσα από την ομώνυμη βραβευμένη στήλη, το ειδικό εκθεσιακό τεύχος grtraveller @ITB2024 έφερε τον διεθνή ταξιδιώτη σε επαφή με την ελληνικότητα αυτού του τόπου, τα ιδιαίτερα χρώματα, τους μοναδικούς ήχους και τις πατροπαράδοτες γεύσεις. Τους “καλωσόρισε” σε σπίτια με υφαντά και κεραμικά πιάτα στολισμένα στους τοίχους, περίτεχνα ξυλόγλυπτα έπιπλα και ασημικά. Τους ξενάγησε σε λιθόστρωτα μονοπάτια ανάμεσα σε πετρόκτιστα αρχοντικά και ασβεστωμένα νησιώτικα σπίτια. Τους διασκέδασε στα παραδοσιακά πανηγύρια και τους κέρασε άφθονη αυθεντική ελληνική φιλοξενία.  

 

Δείτε όλο το τεύχος grtraveller @ITB2024 εδώ

Ακούστε την Spotify Playlist του τεύχους εδώ

 

Έλληνες και ξένοι εκθέτες, καθώς και επισκέπτες της Έκθεσης, “αγκάλιασαν” και φωτογραφήθηκαν μαζί με το περιοδικό:  

Το εκθεσιακό κέντρο Messe Berlin άνοιξε και φέτος τις πύλες της για να υποδεχθεί χιλιάδες εκπροσώπους φορέων και επιχειρήσεων του διεθνούς τουρισμού στην ΙΤΒ 2024.

 

Η Διευθύντρια Ανάπτυξης του grtraveller, Μαργαρίτα Μανούσου, συνοδεύει το ειδικό τεύχος grtraveller @ITB2024 στην μακροβιότερη και πιο δημοφιλή τουριστική έκθεση στην Ευρώπη.

 

Η Υπουργός Τουρισμού, κα Όλγα Κεφαλογιάννη  

 

Ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, κ. Δημήτρης Φραγκάκης και ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ) και πρόεδρος της HOTREC, κ. Αλέξανδρος Βασιλικός.

 

 Ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ) και πρόεδρος της HOTREC, κ. Αλέξανδρος Βασιλικός “χαιρέτισε” το grtraveller@ITB2024,
τονίζοντας ότι ο ελληνικός τουρισμός εκπροσωπείται στην έκθεση με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

O Εντεταλμένος Σύμβουλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), κ. Αλέξανδρος Θάνος επεσήμανε ότι η Ελλάδα, η οποία βρίσκεται ανάμεσα στους πέντε κορυφαίους προορισμούς,
προσελκύει επισκέπτες που επιθυμούν να αποκτήσουν εμπειρίες πέρα από αυτές που προσφέρει το μοντέλο ήλιος – θάλασσα, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον πολιτισμό και την γαστρονομία. 

 

Ο CEO της Aegean Airlines, κ. Δημήτρης Γερογιάννης, στο stand της αεροπορικής εταιρείας που “ανεβάζει” τα ελληνικά χρώματα στους αιθέρες.  

 

Κα Eλένη Βουγιουκαλάκη από τη Διεύθυνση Τουρισμού Περιφέρεια Κρήτης  

 Ο κ. Ιωάννης Χατζηλαζάρου, δημιουργός του ομίλου HHotels Collection, εμπιστεύθηκε το grtraveller για την προβολή των ξενοδοχείων του

Ανδριάνα Χατζηλαζάρου Marketing Director HHotels

 

Το περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, αποτέλεσε σημείο συνάντησης και συζήτησης μεταξύ των διεθνών buyers του τουρισμού και των Ελλήνων τουριστικών φορέων και επιχειρηματιών

 

o κ. Μιχάλης Κριτσωτάκης και η κα Katja Haffenrichter  συνιδρυτές Internotel Calla TrustYou  

 

Ο CEO του Destination Touristic Services, κ. Γιάννης Παπαδάκης, με φόντο το περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού. 

 

Το grtraveller@ITB2024 ανάμεσα σε δημοφιλή διεθνή τουριστικά περιοδικά στο International Press stand

 

Και το ταξίδι του grtraveller συνεχίζεται στην Ελλάδα και στον κόσμο, με το όχημα της καινοτομίας, πιστό στην αποστολή του να αναδεικνύει τους μικρούς και μεγάλους θησαυρούς αυτού του τόπου και να ανακαλύπτει νέες εμπειρίες για όλους τους αναγνώστες του.