Καταρράκτες Μπάλτα ντι Στρίγκα. Νιώσε τον χορό του νερού την Άνοιξη!

 

Άνοιξη! Γεμάτη ομορφιά! Γεμάτη ζωή!

 

Ενώ η φύση ξυπνά από τον χειμερινό ύπνο της, οι καταρράκτες Μπάλτα Ντι Στρίγκα εκπέμποντας μια ιδιαίτερη ενέργεια σας προσκαλούν για να αισθανθείτε τον χορό του νερού, να ακούσετε τη μελωδία του καταπράσινου τοπίου και να ενσωματωθείτε στον ρυθμό της φύσης.

Στην Βόρεια Πίνδο, στο Ζαγόρι, 30 λεπτά από το χωριό Ηλιοχώρι τρία θαύματα της φύσης αφήνουν τα νερά τους να πέφτουν από ύψος 25 μέτρων και να διαχέουν την αναζωογονητική αύρα της άνοιξης στους ταξιδιώτες που αποφάσισαν να επισκεφτούν το σημείο.

 

 

Η περιπέτεια της εξερεύνησης μόλις ξεκινά.

Το αξέχαστο ταξίδι στον κόσμο της φύσης θα σας κάνει να λατρέψετε τη δροσιά του καθαρού κρυστάλλινου νερού που αγκαλιάζει το σώμα σας καθώς πέφτει από τα ψηλά βράχια. Το κολύμπι στην κοίτη του Κρυοπόταμου θα γίνει μοναδική εμπειρία και ως τολμηροί travellers θα επιστρέψετε για μια ακόμη βουτιά και το καλοκαίρι.

Άλλωστε το μονοπάτι των 1050 μέτρων που οδηγεί στους καταρράκτες βρίσκεται μέσα σε ένα καταπράσινο μοναδικό τοπίο της Ηπείρου που δημιουργεί χαρά και αγαλλίαση σε όσους επιλέγουν να το διαβούν.