Νέος Αέρας στις Μετακινήσεις: Η Hoper Ενώνει τα Νησιά του Αιγαίου

Ανατολή Νέας Εποχής στις Ελληνικές Αερομεταφορές με την Έλευση της Hoper

 

Η Hoper υπόσχεται να μεταμορφώσει το ταξιδιωτικό τοπίο  φέρνοντας μια πρωτοποριακή πρόταση στις μετακινήσεις με ελικόπτερο.  Είναι η πρώτη εταιρία που εμφανίζεται στον ελληνικό ουρανό και προσφέρει προγραμματισμένες, άνετες και ασφαλείς  πτήσεις στην Ελλάδα καθώς εγκαινιάζει δρομολόγια από την Αθήνα προς δέκα περιζήτητα νησιά του Αιγαίου, όπως η Σαντορίνη, τη Μύκονος, η Αντίπαρος, η Ίος,  η  Κέα,  η Πάτμος, η Σίφνο, οι Σπέτσες, η Τήνος και  η Φολέγανδρος, προσφέροντας μια νέα διάσταση στις νησιωτικές αερομεταφορές.

 

 

Οι πτήσεις της Hoper διαρκούν από 8 έως 48 λεπτά, εξοικονομώντας σημαντικό χρόνο για τους επιβάτες, οι οποίοι μπορούν να απολαύσουν περισσότερο τις διακοπές τους στα ειδυλλιακά νησιά του Αιγαίου. Η εύκολη και ευέλικτη κράτηση εισιτηρίων μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας flyhoper.com προσδίδει έναν ακόμη πόντο στην προσβασιμότητα και την εξυπηρέτηση της εταιρείας.

 

Η hoper ιδρύθηκε από τον Δημήτρη Μέμο, πρώην CEO της MarineTraffic και σήμερα CEO της hoper, τον Κώστα Γεράρδο, CEO της Πλαίσιο, τον Γιώργο Παπαϊωαννίδη, Partner της Saronic Ferries, και τη BORRN, με CEO τη Ματίλντα Νατάν. 

 

Παρουσιάζοντας μια εναλλακτική λύση στις αερομεταφορές, η εταιρεία Hoper φέρνει επανάσταση στο ταξίδι προς τα νησιά του Αιγαίου, ειδικά σε εκείνα χωρίς αεροδρόμια. Η Hoper, η πρώτη αερογραμμή ελικοπτέρων, προσφέρει  ευέλικτες και ασφαλείς μετακινήσεις επιτρέποντας την ταχύτατη πρόσβαση σε αγαπημένους προορισμούς με τιμές που ξεκινούν από τα 156 ευρώ, φτάνοντας μέχρι τα 350 ευρώ κατά μέσο όρο. Στοχεύοντας στη διεύρυνση των δραστηριοτήτων της τόσο σε νησιωτικές όσο και σε ηπειρωτικές περιοχές από το φθινόπωρο του 2024, η εταιρεία αναπτύσσει επίσης στενές συνεργασίες με τοπικές αρχές για την αναβάθμιση των υποδομών στα ελικοδρόμια.

 

Ο Δημήτρης Μέμος, CEO της Hoper, τονίζει τη δυναμική της εταιρείας να μετατρέπει τη διάρκεια των ταξιδιών από ώρες σε λεπτά, αυξάνοντας έτσι τον διαθέσιμο χρόνο για αναψυχή και εξερεύνηση. Αυτή η νέα διάσταση στις ταξιδιωτικές εμπειρίες προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για τους επισκέπτες να ανακαλύψουν με άνεση και ασφάλεια τις ομορφιές της Ελλάδας, καθιστώντας τα απομακρυσμένα νησιά ευκολότερα προσβάσιμα από ποτέ.

 

Οι ιδρυτές της εταιρείας-από αριστερά προς τα δεξιά Γιώργος Παπαϊωαννίδης, ΔημήτρηςΜέμος, Κώστας Γεράρδος, Ματίλντα Νατάν-με την Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου

 

 

Η Hoper Πρωτοπορεί στον Ελληνικό Τουρισμό

 

Σε μια εποχή εξέλιξης για τον ελληνικό τουρισμό, η Hoper καθιερώνεται ως πρωτοποριακή προσθήκη στις αερομεταφορές, με την Υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, να την περιγράφει μέσω ενός μαγνητοσκοπημένου μηνύματος ως “ένα μοναδικό βήμα προς τα εμπρός” που δεν έχει προηγούμενο για τον ελληνικό τουρισμό και τόνισε το γεγονός ότι για την υλοποίησή της χρειάστηκε η στενή συνεργασία με τον δημόσιο τομέα, και ειδικά με τους τοπικούς Δήμους.

 

Η εκδήλωση παρουσίασης της Hoper τιμήθηκε από σημαντικές προσωπικότητες όπως η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου, και ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών, Γιάννης Ξιφαράς, οι οποίοι τόνισαν την αξία της ενίσχυσης αεροπορικών υποδομών και της αναβάθμισης της τουριστικής εμπειρίας στη χώρα. Ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλης Κουτουλάκης, τόνισαν τη σημασία της ενίσχυσης των αεροπορικών υποδομών και της αναβάθμισης της τουριστικής εμπειρίας στην Ελλάδα

 

Η hoper, με έδρα την Αθήνα, θα λειτουργεί καθημερινά όλο το χρόνο εξυπηρετώντας ανάγκες των τοπικών κοινοτήτων. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται από τη βάση της στο Κορωπί στην Αθήνα, καθώς και από τη Μύκονο και τη Σαντορίνη προς άλλα νησιά.