Το Neptune Hotels-Resort, Convention Centre & Spa ξεκινάει τη λειτουργία του στις 21 Μαΐου

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Πέμπτη 20 Μαΐου 2021: Με νέες, ανανεωμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, εκτεταμένους εξωτερικούς χώρους και ενισχυμένα μέτρα προστασίας, το Neptune Hotels στο νησί της Κω, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για ξέγνοιαστες διακοπές.

 

Σε έκταση που ξεπερνά τα 150000 τ.μ. και ευάερους χώρους για όλους, ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει με ασφάλεια μια μεγάλη γκάμα αθλητικών δραστηριοτήτων, τη μεγάλη παραλία του ξενοδοχείου με χρυσή άμμο, 4 εξωτερικές πισίνες για οικογενειακό παιχνίδι ή χαλάρωση και πολλές επιλογές για φαγητό και ποτό στα ευρύχωρα εστιατόρια και μπαρ, που επιτρέπουν τη διατήρηση της αναγκαίας κοινωνικής απόστασης.

 

Για τη νέα σεζόν το 5 αστέρων θέρετρο στην Κω, προσθέτει στον ήδη μεγάλο αριθμό εστιατορίων του το “Umami”, το νέο Ασιατικό εστιατόριο που θα εμπλουτίσει περεταίρω τις γαστρονομικές εμπειρίες και απολαύσεις των επισκεπτών του.

Επιπρόσθετα, στο κεντρικό εστιατόριο αυξάνεται η χωρητικότητα με 200 νέες θέσεις και παράλληλη επέκταση των υπαίθριων χώρων, ώστε να υπάρχει άνετη εξυπηρέτηση των επισκεπτών και μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των τραπεζιών.

Όλες οι εμπειρίες διακοπών στο Neptune Hotels, προσφέρονται σε ένα ασφαλές περιβάλλον με επικαιροποιημένα πρωτόκολλα και εβδομαδιαία τεστ Covid για το προσωπικό. Παράλληλα, οι επισκέπτες του Neptune Hotels, θα μπορούν να έχουν τη δυνατότητα διενέργειας test covid στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, οι οποίες εξυπηρετούν τις ανάγκες τους για το ταξίδι επιστροφής στη χώρα τους.

Με συναρπαστικά γευστικά ταξίδια, δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες και πάνω από όλα με ασφάλεια, το Neptune Hotels στην Κω ετοιμάζεται να καλωσορίσει και πάλι τους επισκέπτες του για ένα υπέροχο και ξένοιαστο καλοκαίρι όμορφων διακοπών στην Ελλάδα.

 

Το Neptune Hotels-Resort, Convention Centre & Spa, είναι χτισμένο στα πρότυπα και το ύφος της παραδοσιακής ελληνικής νησιώτικης αρχιτεκτονικής και αποτελεί μια από τις αγαπημένες επιλογές διακοπών στην Κω. Διαθέτει 569 δωμάτια, σουίτες και διαμερίσματα και προσφέρει ποικίλες επιλογές υπηρεσιών και εγκαταστάσεων δημιουργώντας μια πλήρη εμπειρία διακοπών.  

www.neptune.gr