Τώρα νέα υπηρεσία παραγγελιών και παραλαβών στο κατάστημα ΙΚΕΑ Πειραιάς

 

Η αγοραστική εμπειρία των επισκεπτών του καταστήματος εμπλουτίζεται και ανανεώνεται. Μια βόλτα στο κατάστημα

για όλα όσα χωράνε σε μία τσάντα…και όχι μόνο!

 

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου Fourlis, με γνώμονα την άνεση και την ευκολία αγορών, εμπλουτίζει την αγοραστική εμπειρία που προσφέρει το κατάστημα ΙΚΕΑ Πειραιάς, προσφέροντας νέες δυνατότητες.

 

Πλέον, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να παραγγείλουν και να παραλάβουν από το κατάστημα ΙΚΕΑ Πειραιάς περισσότερους από 5.000 κωδικούς μικρότερων επίπλων, όπως την πολυθρόνα POANG, το τραπέζι μέσης LACK ή τη ραφιέρα KALLAX. Για τον σκοπό αυτό, το κατάστημα διαθέτει έναν ειδικό Χώρο Παραλαβής Παραγγελιών, όπου οι καταναλωτές παραλαμβάνουν την παραγγελία τους όταν είναι έτοιμη.

Ακόμα, οι επισκέπτες εξακολουθούν να έχουν τη δυνατότητα άμεσης αγοράς ειδών οικιακού εξοπλισμού και αξεσουάρ, μέσα από μία ευρεία γκάμα 1.400 ετοιμοπαράδοτων προϊόντων, ενώ για τα μεγαλύτερα έπιπλα, μπορούν να κάνουν την παραγγελία τους για παράδοση στο σπίτι (με μια μικρή χρέωση) ή για δωρεάν παραλαβή από τα καταστήματα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο ή ΙΚΕΑ Κηφισός.

Το κατάστημα ΙΚΕΑ Πειραιάς συνεχίζει να προσφέρει απαράμιλλη έμπνευση στο κοινό, αφού σε 2.000 τ.μ. και τρεις ξεχωριστούς ορόφους, παρουσιάζονται ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις διακόσμησης για όλους τους χώρους του σπιτιού. Συγκεκριμένα, στο ισόγειο του καταστήματος, φιλοξενούνται είδη οικιακού εξοπλισμού, έπιπλα και αξεσουάρ για το σαλόνι και το γραφείο, αλλά και είδη διακόσμησης και φωτισμού. Ανεβαίνοντας στον 1ο όροφο, οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν ολοκληρωμένες προτάσεις διακόσμησης και προϊόντα για την κουζίνα, το μπάνιο και το υπνοδωμάτιο, αλλά και να επισκεφθούν το Κέντρο Σχεδιασμού για να σχεδιάσουν την κουζίνα ή την ντουλάπα τους με τη βοήθεια εξειδικευμένων υπαλλήλων της ΙΚΕΑ.

Στον 2ο και τελευταίο όροφο, συναντά κανείς το Swedish Deli στο οποίο φιλοξενούνται το Σουηδικό Κατάστημα Τροφίμων και το Εστιατόριο ΙΚΕΑ, αλλά και το νέο Παιδικό Τμήμα με ιδέες και λύσεις για το βρεφικό και παιδικό δωμάτιο.

Το κατάστημα ΙΚΕΑ Πειραιάς, στη Δημητρίου Γούναρη 10 – 12, δίπλα στην Κεντρική Αγορά Πειραιά, σας υποδέχεται για όλα όσα χωράνε σε μία τσάντα…και όχι μόνο!