Ανακάλυψε την ελληνική μοναδική φιλοξενία στα Ikos Resorts του Ομίλου Sani/Ikos

 

«Ανακάλυψε τη Φιλοξενία» (Discover Philoxenia)

 

Η νέα παγκόσμια καμπάνια του ξενοδοχειακού Ομίλου Sani/Ikos για το brand Ikos Resorts, τιμά τη μοναδική ελληνική φιλοξενία, που βρίσκεται στον πυρήνα του πρωτοποριακού μοντέλου των Ikos Resorts, τα οποία λειτουργούν στην Ελλάδα και την Ισπανία.

 

Με το μήνυμα «Ανακάλυψε τη Φιλοξενία» (Discover Philoxenia), η καμπάνια προβάλλει τις αρχετυπικές αξίες της ελληνικής φιλοξενίας και μεσογειακής ευημερίας που αναδεικνύουν διεθνώς τα θέρετρα Ikos, αποτελώντας το πρώτο ελληνικό brand που έχει κατακτήσει τουριστικούς προορισμούς εκτός των συνόρων της χώρας.

 

 

Στη νέα παγκόσμια καμπάνια των Ikos Resorts, τα βραβευμένα, all-inclusive luxury θέρετρα του Ομίλου Sani/Ikos γιορτάζουν τη μοναδική ελληνική φιλοξενία – παράδοση από την ελληνική αρχαιότητα – που βρίσκεται στον πυρήνα της φιλοσοφίας των Ikos Resorts από την ίδρυσή τους. Με το μήνυμα «Ανακάλυψε τη Φιλοξενία» (Discover Philoxenia), η νέα καμπάνια εστιάζει στα χαρακτηριστικά και τις αξίες της μοναδικής ελληνικής φιλοξενίας, που πρώτος διέδωσε διεθνώς ο Όμιλος Sani/Ikos, με την επέκτασή του εκτός Ελλάδας, σε γνωστούς μεσογειακούς προορισμούς.

 

 

Η καμπάνια των Ikos Resorts (με την λέξη «Ιkos» να προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη «οἶκος») αναδεικνύει πώς οι ταξιδιώτες ξεκινούν τις διακοπές τους ως επισκέπτες και φεύγουν σαν φίλοι, απολαμβάνοντας ζεστή, ποιοτική εξυπηρέτηση και φροντίδα που ανταποκρίνεται σε κάθε τους ανάγκη, δημιουργώντας παράλληλα ισχυρούς δεσμούς με τους ανθρώπους των ξενοδοχείων Ikos. Στα απαράμιλλα μεσογειακά τοπία, όπου βρίσκονται τα θέρετρα, έχουν τη δυνατότητα να αισθανθούν σαν στο σπίτι τους και να απολαύσουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, εξαιρετικής ποιότητας γαστρονομία, αλλά και συναρπαστικές δραστηριότητες στη φύση, με την αειφορία – ως φιλοσοφία και τρόπο ζωής – να είναι μέρος της συνολικής εμπειρίας που έχει τοποθετήσει τα Ikos Resorts στην κορυφή διεθνών κατατάξεων των καλύτερων ξενοδοχείων του κόσμου.

 

 

Ανακαλύψτε την μοναδική ελληνική φιλοξενία των Ikos Resorts  και σας προσκαλούμε να απολαύσετε νοερά  το μοναδικό ταξίδι των διακοπών σας πατώντας  εδώ