ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- Το Radisson Βlu Park Hotel Athens επέστρεψε ανανεωμένο με αίσθημα ευθύνης και ασφάλειας

Το ιστορικό ξενοδοχείο της Αθήνας, Radisson Βlu Park Hotel Athens, επαναλειτουργεί τον Ιούλιο του 2020 με ασφάλεια και αίσθημα ευθύνης απέναντι στα πιστά μέλη του αλλά και στους χιλιάδες επισκέπτες του.

Έχοντας λάβει όλα τα ενδεδειγμένα υγειονομικά μέτρα και τις πιστοποιήσεις, Health First (Υπουργείο Τουρισμού), B&W Certification (Swiss Approval), Radisson Hotels Safety Protocol (SGS), προσφέρει μια ασφαλή, σύγχρονη και αναβαθμισμένη εμπειρία φιλοξενίας.

Το Radisson Blu Park Hotel Athens, ολοκλήρωσε το 2020 την ριζική ανακαίνιση  μεγάλου αριθμού δωματίων και σουιτών  σε contemporary chic ύφος.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος, Μάρη Δεβερίκου, δηλώνει:

“Είμαστε χαρούμενοι που το ξενοδοχείο μας, επαναλειτουργεί ανανεωμένο και πανέτοιμο να αντιμετωπίσει τις νέες συνθήκες που διαμορφώθηκαν τους τελευταίους μήνες.

Η προσφορά 44 ετών στην Αθηναϊκή φιλοξενία σε συνδυασμό με την μοναδική του nature chic αισθητική, που συναντά το πράσινο του πάρκου, είναι η δική μας πρόταση φιλοξενίας, που προσφέρει ηρεμία στον επισκέπτη της πόλης μας”

Το StAstra Blue rooftop στον 9ο όροφο με την πανοραμική πισίνα αποτελεί όαση δροσιάς στο κέντρο της πόλης για τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ η  συνολική  εμπειρία  φιλοξενίας  απογειώνεται,  στο πολυβραβευμένο,  St’ Astra – rooftop restaurant bar  με την εξαιρετική μεσογειακή κουζίνα και τη μοναδική 360ο θέα της Αθήνας και της Ακρόπολης.

Το Radisson Blu Park Hotel Athens έχει 160 δωμάτια και σουίτες, πολλά με θέα το πάρκο του Πεδίου Άρεως ή την Ακρόπολη. Διαθέτει υπερσύγχρονες αίθουσες εκδηλώσεων & συνεδρίων  και έχει βραβευθεί από συνεδριακούς φορείς ως Best MICE & Conference Hotelγια τις εξαιρετικές υπηρεσίες του.

Τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου συμπληρώνουν το πλήρως εξοπλισμένο fitness center και το υπόγειο ιδιωτικό parking 300 θέσεων.

Ο Γενικός Διευθυντής, Νίκος Νικολαΐδης δηλώνει:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε και πάλι τους επισκέπτες και  συνεργάτες μας. Τα στελέχη και το προσωπικό του ξενοδοχείου μας, όλο αυτό το διάστημα προετοιμάζονταν και εκπαιδεύονταν σε υγειονομικά θέματα ώστε σήμερα να μπορούν με ασφάλεια και χαμόγελο να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους».

Το Radisson Blu Park Hotel Athens, βρίσκεται πολύ κοντά στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και απέναντι από το Πεδίον του Άρεως που αποτελεί πόλο έλξης για τους Αθηναίους, προσφέροντας πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων όπως και αθλητικών δραστηριοτήτων.

Στο Άλσος, αγαπημένο και ιστορικό καλλιτεχνικό στέκι, στην καρδιά του πράσινου πνεύμονα της πόλης, οι παραστάσεις του θεάτρου είναι μια όαση δροσιάς για την καλοκαιρινή Αθήνα.

To Radisson Blu Park Hotel Athens είναι μέλος του Radisson Hotel Group, ενός από τους μεγαλύτερους και δυναμικά αναπτυσσόμενους ομίλους φιλοξενίας στον κόσμο με περισσότερα από 1.400 ξενοδοχεία.

H Radisson Hotel Group διαθέτει το πρόγραμμα επιβράβευσης μελών Radisson Rewards, με μοναδικά προνόμια και προσφορές για τα μέλη και τους συνεργάτες της και τη φιλοσοφία “Yes I can”, προσφέροντας έτσι μία ολοκληρωμένη εμπειρία φιλοξενίας.