Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» : 2 & 3 Δεκεμβρίου χαρίστε χαμόγελα και αγάπη στα παιδιά στο 23o Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar

23ο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού»

πραγματοποιεί και φέτος το καθιερωμένο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar του,

2 & 3 Δεκεμβρίου,

στο Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ. στον Κεραμεικό, Πειραιώς & Ερμού.

 

Για 23η χρονιά, θα έχουμε την πολύτιμη συμμετοχή Πρεσβειών οι οποίες μας δίνουν την ευκαιρία να ταξιδέψουμε και να γνωρίσουμε τοπικές γεύσεις, μουσικές, ήθη και έθιμα των χωρών τους.

 

Σε ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο περιβάλλον, οι επισκέπτες μας μπορούν να αποκτήσουν από σπιτικά γλυκά και χριστουγεννιάτικα στολίδια μέχρι βιβλία και παιχνίδια, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα το πολύτιμο έργο του Σωματείου, αφού σημαντικό μέρος των οικονομικών πόρων του προέρχονται από τα έσοδα αυτά.
Οι Πρεσβείες που θα συμμετάσχουν στο Bazaar μας, μέχρι τώρα, είναι οι κάτωθι:
Αργεντινή, Γκάνα, Μπαγκλαντές, Κίνα, Κύπρος, Κολομβία, Αίγυπτος, Αιθιοπία, Γκάμπια, Ουγγαρία, Ινδονησία, Ιταλία ,Ακτή Ελεφαντοστού , Κουβέιτ, Λιθουανία, Μαδαγασκάρη, Μολδαβία, Πακιστάν, Παναμάς, Παλαιστίνη, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβενία, Ν. Αφρική, Σλοβακία, Ταϊλανδή, Τουρκία, Ουκρανία, Βιετνάμ και Laasa μέχρι στιγμής .
Σας περιμένουμε όλους στην πιο χριστουγεννιάτικη γιορτή της πόλης. Βοηθήστε μας να προσφέρουμε περισσότερη αγάπη και πιστέψτε μας: τα χαμόγελα των παιδιών που θα στηρίξετε, θα είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή σας!