Η Ένωση Ξενοδόχων Πάρου-Αντιπάρου συνδιοργανώνει με σημαντικούς φορείς της Πάρου Διημερίδα για τη Μετάβαση σε Ένα Διαφορετικό Αναπτυξιακό Πρότυπο στην Πάρο και στις Κυκλάδες

 

Η Ένωση Ξενοδόχων Πάρου-Αντιπάρου ανακοινώνει την συνδιοργάνωση μιας σημαντικής εκδήλωσης μαζί με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρχίλοχο, την ΔΕΥΑΠ,

την Ομοσπονδία Παριανών Συλλόγων και τους Φίλους Πάρου-Αντιπάρου, της Διημερίδας για τις Στρατηγικές μετάβασης

σε ένα διαφορετικό αναπτυξιακό πρότυπο για την Πάρο και τις Κυκλάδες,

που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2024.

 

 

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο ΕΠΑΛ Πάρου στην περιοχή της Παροικιάς, υπό την αιγίδα του Δήμου Πάρου, σε στενή συνεργασία με τους προαναφερθέντες φορείς, με σκοπό τη διερεύνηση και επεξεργασία προτάσεων για τις στρατηγικές που πρέπει να υιοθετήσουν όχι μόνο η Πάρος, αλλά και άλλα νησιά των Κυκλάδων.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν την υλοποίηση μιας πιο μεθοδευμένης αναπτυξιακής πορείας, με γνώμονα τον σεβασμό στα στοιχεία της ιδιαίτερης φυσιογνωμίας των νησιών. Θα αναλυθούν οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες που προκύπτουν στην πορεία προς μια βιώσιμη ανάπτυξη και θα προταθούν στρατηγικές που θα πρέπει να υιοθετηθούν για την επίτευξή της.

Προσκαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν σε αυτήν τη σημαντική εκδήλωση, καθώς η συνεισφορά και ο διάλογος όλων είναι ζωτικής σημασίας για τη δημιουργία ενός κοινού μελλοντικού σχεδίου τουριστικής ανάπτυξης για τις Κυκλάδες.

Σχετικά με την Ένωση Ξενοδόχων Πάρου-Αντιπάρου:

Η Ένωση Ξενοδόχων Πάρου-Αντιπάρου αποτελείται από όλες τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στα νησιά της Πάρου και της Αντιπάρου. Με πνεύμα συνεργασίας, η Ένωση έχει ως σκοπό την προώθηση της τουριστικής  ανάπτυξης και τη δημιουργία μιας κοινής στρατηγικής με στόχο τη βελτίωση των υποδομών  προωθώντας ταυτόχρονα την ποιότητα της φιλοξενίας και την αειφόρο ανάπτυξη του τουρισμού στα νησιά Πάρου & Αντιπάρου.