Με επιτυχία στέφθηκε η παρουσία του τμήματος Business Solutions της LG στο πλαίσιο της έκθεσης Xenia 2021

 

  

Όπως κάθε χρόνο, η LG ενημέρωσε τους επαγγελματίες του κλάδου του Τουρισμού

για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο πεδίο των ξενοδοχειακών λύσεων

 

 

Τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, ολοκληρώθηκε η διοργάνωση της Xenia 2021, της έκθεσης-ορόσημο για τον τουριστικό κλάδο, με τη συμμετοχή του επαγγελματικού τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas (LG).

 

Στην φετινή έκθεση, η εταιρεία συμμετείχε παρουσιάζοντας εξειδικευμένες λύσεις για επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου. Το κοινό περίπτερο LG BUSINESS SOLUTIONS | Γ. ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ (επίσημος συνεργάτης LG), αποτέλεσε πόλο έλξης για τους 17.000 επισκέπτες της έκθεσης, καθώς περιλάμβανε μια πλήρη παρουσίαση όλων των επαγγελματικών προϊόντων της εταιρείας. Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες της Xenia είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις νέες OLED ξενοδοχειακές τηλεοράσεις, να δουν την γκάμα των Pro:centric 4K Smart Hospitality και να ενημερωθούν για την λειτουργία της Infotainment πλατφόρμας Pro:Centric direct, που συμβάλλει στην αναβάθμιση της ξενοδοχειακής εμπειρίας των επισκεπτών με τις smart εφαρμογές και το  Netflix. Επίσης οι επαγγελματίες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες τεχνολογίες σε οθόνες Digital Signage, επαγγελματικές λύσεις κλιματισμού VRF, αντλίες θερμότητας για θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού (LG Therma V, Therma V Split & Hydro kit), όπως και να δούν  από κοντά την εντυπωσιακή  All In One 130’  Digital Signage οθόνη.

 

 

Την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση της εκθεσιακής παρουσίας της LG στην Xenia 2021 εξέφρασε ο κ. Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas: «Ήταν χαρά μας να επιστρέψουμε δυναμικά στο εκθεσιακό περιβάλλον και χαρήκαμε ακόμα περισσότερο καθώς διαπιστώσαμε ότι το ενδιαφέρον των επισκεπτών για την αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρουν με τη βοήθεια των επαγγελματικών λύσεων της LG παραμένει εξίσου έντονο.»

 

Σχετικά με την LG Electronics Business Solutions

Η LG Business Solutions Company είναι o αξιόπιστος συνεργάτης που προσφέρει καινοτόμα προϊόντα και λύσεις για διαφορετικές βιομηχανίες παγκοσμίως. Με ένα χαρτοφυλάκιο μοναδικών λύσεων από κορυφαία προϊόντα ψηφιακής σήμανσης OLED και LED για τους επαγγελματίες έως ηλιακές λύσεις υψηλής απόδοσης και λύσεις θέρμανσης και ψύξης, η LG είναι ένα brand με παγκόσμια αναγνώριση. Οι λύσεις πληροφορικής της LG περιλαμβάνουν οθόνες, lap-top, προβολείς, συσκευές cloud, ιατρικές οθόνες και ρομπότ, όλα σχεδιασμένα για να μεγιστοποιούν την αποδοτικότητα της εργασίας και να επιστρέφουν ισχυρή αξία στους πελάτες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/global/business

 

Σχετικά με την LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή ψηφιακών λύσεων και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.

 

Επισκεφτείτε την LG στα:

www.lg.com/gr

LG MAGAZINE

www.facebook.com/lghellas

www.instagram.com/lg_hellas

www.LinkedIn.com/lghellasBusinessSolutions