Norse Atlantic Airways: Νέα απευθείας οικονομική πτήση  Αθήνα – Νέα Υόρκη JFK

 

H Ελλάδα, η Αθήνα καθώς και όλη η χώρα, ως τουριστικός προορισμός, φαίνεται να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή ζήτησης τόσο στην Ευρώπη όσο και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Αυτό φαίνεται να πιστοποιείται και από την έναρξη απευθείας πτήσεων από Αθήνα στην Νέα Υόρκη JFK, από την Norse Atlantic Airways, αεροπορική εταιρεία πτήσεων μεγάλων αποστάσεων.

 

 

Σε εκδήλωση που πραμγατοποιήθηκε σε συνεργασία και  με την υποστήριξη του Διεθνή Αεροδρομίου Αθήνας, σταθερού στυλοβάτη του ελληνικού Τουριστικού Προϊόντος, την Πέμπτη 30 Μαϊου, ο Bjorn Tore Larsen, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της Norse Atlantic Airways παρουσίασε στους τουριστικούς συντάκτες το πρόγραμμα οικονομικών πτήσεων της εταιρείας του Αθήνα – Νέα Υόρκη.

 

Οι επιβάτες θα μπορούν να απολαμβάνουν την άνεση μιας άμεσης και οικονομικής πτήσης μεταξύ αυτών των δύο ιδιαιίτερα ζωντανών πόλεων, με τα υπερσύγχρονα αεροσκάφη Boeing 787 Dreamliner. Οι ταξιδιώτες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα ιστορικά θαύματα της Αθήνας ενώ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού θα γνωρίσουν τα εμβληματικά αξιοθέατα της Νέας Υόρκης.  Είναι βέβαιο ότι αυτή η πτήση θα γνωρίσει μεγάλη επιτυχία.

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται πέντε φορές την εβδομάδα κατά τη θερινή περίοδο, με τιμές που ξεκινούν από €239 απλή μετάβαση στην Οικονομική Θέση και €458 στην Norse Premium, περιλαμβάνοντας όλους τους φόρους και τις χρεώσεις (30 Μαΐου 2024 έως τις 26 Οκτωβρίου).

Ο ιδιαίτερα επικοινωνιακός και χαρισματικός Bjorn Tore Larsen δήλωσε ενθουσιασμένος  που ξεκινά αυτή η νέα απευθείας σύνδεση, η οποία θα προσφέρει στους ταξιδιώτες ένα ελκυστικό ταξίδι μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης. Με τη δέσμευσή της εταιρείας Norse Atlantic Airways να προσφέρει εξαιρετική εξυπηρέτηση και άνεση.  Οι επιβάτες όπως σημείωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της Norse Atlantic Airways, μπορούν να αναμένουν μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία με την Norse Atlantic.

 

Η κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, ΔΑΑ
και ο κ. Bjorn Tore Larsen, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της Norse Atlantic Airways

 

Σε ερωτήσεις μάλιστα δημοσιογράφων, ο Bjorn Tore Larsen, άφησε να εννοηθεί ότι εφόσον όλα πάνε καλά υπάρχει και η προοπτική να προγραμματισθεί και δεύτερη πτήση Αθήνα – Μαϊμάμι.

 

Εκ μέρους του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ, τόνισε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με την έναρξη της νέας απευθείας πτήσης που συνδέει τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών με το JFK, και καλωσορίζουμε θερμά τη Norse Atlantic Airways, έναν συναρπαστικό νέο συνεργάτη στην αεροπορική οικογένειά μας! Η θεαματική αυτή προσθήκη προσφέρει στο επιβατικό κοινό μια εξαιρετική επιλογή με ένα σπουδαίο προϊόν, ενισχύοντας παράλληλα τη διασυνδεσιμότητα της Αθήνας προς τις ΗΠΑ, που αυτή τη στιγμή κατατάσσονται στην κορυφή των σημαντικότερων και πιο δημοφιλών αγορών μας. Ευχόμαστε στον αεροπορικό συνεργάτη μας μια πολύ επιτυχημένη σεζόν και επιβεβαιώνουμε ξανά τη σταθερή δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τα σχέδια ανάπτυξης της αεροπορικής εταιρείας προς και από την Αθήνα.»

 

H Μαργαρίτα Μανούσου από το grtraveller με τον Bjorn Tore Larsen, Διευθύνοντα

 

Η Norse Atlantic χρησιμοποιεί αποκλειστικά σύγχρονα αεροσκάφη Boeing 787 Dreamliner. Η καμπίνα προσφέρει στους επιβάτες μια χαλαρή και άνετη ταξιδιωτική εμπειρία, με κάθε θέση να περιλαμβάνει μια προσωπική, υπερσύγχρονη ψυχαγωγική εμπειρία. Η καμπίνα Norse Premium προσφέρει μια κορυφαία στον κλάδο διάταξη καθίσματος εύρους 43” με κλίση 12”, επιτρέποντας στους επιβάτες να φτάνουν στον προορισμό τους ανανεωμένοι και έτοιμοι να τον εξερευνήσουν.

Η Norse Atlantic προσφέρει δύο επιλογές καμπίνας: Economy και Norse Premium. Οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν από μια απλή σειρά ναύλων, Light, Classic και Flextra, που αντικατοπτρίζουν τον τρόπο που θέλουν να ταξιδέψουν και ποιες επιλογές είναι σημαντικές για αυτούς. Οι ναύλοι Light αντιπροσωπεύουν την οικονομική επιλογή της Norse, ενώ οι ναύλοι Flextra περιλαμβάνουν το μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος αποσκευών, δύο υπηρεσίες γευμάτων και αυξημένη ευελιξία στα εισιτήρια.