Οι Top-5 προορισμοί του Αντώνη Κατσαρού

Τα ταξίδια του μετρούν χιλιάδες χιλιόμετρα! Έχει φτιάξει τη βαλίτσα του για προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Με πολλές και σημαντικές στάσεις στα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά του «ταξίδια» κα χιλιάδες λέξεις σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Ο Αντώνης Κατσαρός επιλέγει για τους αναγνώστες του grtraveller τους αγαπημένους του προορισμούς στην Ελλάδα!
  • 1. ΚΕΡΚΥΡΑ


Όταν περπατάς στην Κέρκυρα νομίζεις ότι παίζεις σε ταινία. Το σκηνικό στους δρόμους του κέντρου παραπέμπει στο Ιταλικό σινεμά, με την καλλιτεχνική διάθεση των μόνιμων κατοίκων να συμπληρώνει την καθημερινότητα. Οι νότες…κυκλοφορούν στα καντούνια ανάμεσα στον κόσμο και τα όργανα από τις φιλαρμονικές διαγράφουν μαγικές και ιδανικές ταυτόχρονα πορείες…

  • 2. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ


Το μοναδικό προάστιο στην Ευρώπη, από εκείνα που μπορώ να ανακαλέσω στη μνήμη, με χαρακτηριστικά ιδανικού τουριστικού προορισμού, τόσο κοντά σε κέντρο πόλης. Θέρετρο, με σπάνια ποιότητα ζωής, αν και εντός πρωτεύουσας. Η παράδοση που ήθελε την ηγεσία του Δήμου να φέρει την ευθύνη της προστασίας της περιοχής πάντοτε ως κόρη οφθαλμού, συνεχίζεται…

  • 3. ΜΥΚΟΝΟΣ


Τίποτα δεν έχει διάρκεια από λάθος. Η Μύκονος μάγεψε εκείνους που αναζητούσαν ποιότητα στις διακοπές, όταν ακόμη ήταν το απόλυτο, αλλά και απομονωμένο θέρετρο. Στην εποχή που το καράβι σε άφηνε σε βάρκα πριν την προβλήτα, οι διακοπές εκεί ήταν προνόμιο. Από τα ελάχιστα μέρη όπου οι ντόπιοι σέβονται τον πελάτη.

  • 4. ΝΑΥΠΛΙΟ


Η απροσδιόριστη μαγεία στους δρόμους του, οδηγεί νομοτελειακά τις σκέψεις στην ιστορία της Ελλάδας. Σέβεσαι κάθε γωνιά του και λειτουργείς σε αυτές με κατάνυξη, λες και κάποια ιστορική μορφή σε παρακολουθεί διαρκώς. Από τις πλέον καλαίσθητες περιοχές της χώρας μας, όχι μόνο σε κτήρια και δρόμους, αλλά και σε ανθρώπους.

  • 5. ΓΑΛΑΞΙΔΙ


Τόσο μικρό, μα τόσο σπάνιο ταυτόχρονα, όσο κι ένα υπερ- πολύτιμο πετράδι. Το … Portofino της Ελλάδας, υποδέχεται με αέρα ντίβας τον επισκέπτη, προκειμένου αυτός να αντιληφθεί τις ιδιαιτερότητές του. Κουκλί και ζεστό, με όλες τις αισθήσεις όπως και τις ανάγκες ενός τουρίστα να αποζημιώνονται στο εκατό τοις εκατό.