Το περιοδικό grtraveller “σαλπάρει” με το 19ο EAST MEDITERRANEAN MULTIHULL & YACHT CHARTER SHOW για τον μαγευτικό Πόρο

 

Από τις 4- 6 Μαΐου 2023, ο κόσμος του yachting ταξιδεύει στη Βενετία του Αργοσαρωνικού, τον Πόρο, για το 19ο EAST MEDITERRANEAN MULTIHULL & YACHT CHARTER SHOW – ένα από τα μεγαλύτερα Yacht Shows του θαλάσσιου τουρισμού.

Η πολυτελής έκθεση επανδρωμένων σκαφών αναψυχής, με ιδιαίτερη έμφαση στην ανερχόμενη αγορά των Καταμαράν, που προσφέρονται για ναύλωση στην ελληνική αγορά, θα φιλοξενηθεί στις ανακαινισμένες θέσεις ελλιμενισμού της Μαρίνας Πόρου.

Το 19ο EAST MEDITERRANEAN YACHT SHOW, θα αποτελέσει βασικό κέντρο συνάντησης για Έλληνες και διεθνείς ναυλομεσίτες, ταξιδιωτικούς πράκτορες, δημοσιογράφους, εκπροσώπους εξειδικευμένων περιοδικών, αλλά και πολλών επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του γιώτινγκ και του θαλάσσιου τουρισμού.

 

 

Από την πρώτη ημέρα της εκδήλωσης, οι θαλαμηγοί (yachts) θα είναι στη διάθεση των επαγγελματιών επισκεπτών να εξερευνήσουν τις ανέσεις του και να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία, από τις 10:00 – 13:30 και από τις 15:30 – 19:00.

Το τριήμερο θα περιλαμβάνει, επίσης, περίπτερα εκθετών, κυρίως εταιρειών ναύλωσης επανδρωμένων γιοτ καθώς και παρόχων υπηρεσιών θαλάσσιου τουρισμού, τα οποία θα είναι ανοιχτά για το κοινό.

 

Δήμαρχος Πόρου: Οικονομική καταστροφή τα μέτρα - Σε δέκα μέρες θα είμαστε το πιο καθαρό από κορωνοϊό νησί στην Ελλάδα

 

Με την ευκαιρία της διοργάνωσης ο Δήμαρχος Πόρου, κ. Ιωάννης Δημητριάδης, δήλωσε:

«Χαιρετίζουμε τη διοργάνωση του 19ου EAST MEDITERRANEAN YACHT SHOW στις αναβαθμισμένες υποδομές του Δήμου Πόρου και είμαστε σίγουροι ότι όλοι οι συμμετέχοντες, εκθέτες και επισκέπτες, θα μείνουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από το καλωσόρισμα και την ποιότητα υπηρεσιών του Δήμου μας».

 

ΕΠΕΣΤ: Επανεξελέγη ο Αντώνης Στελλιάτος - Οικονομικός Ταχυδρόμος - ot.gr

 

Ο Πρόεδρος της ΕΠΕΣΤ, Αντώνης Στελλιάτος, δήλωσε:

“Πιστεύουμε ότι η εκδήλωση θα προσφέρει με επιτυχία στην αυξανόμενη ανάγκη της αγοράς για επανδρωμένα σκάφη με υψηλό επίπεδο υπηρεσιών”, προσθέτοντας ότι την εκδήλωση του 2023 θα διευθύνει η Barbara Gabriel, μια καταξιωμένη επαγγελματίας του κλάδου.

 

Γιώργος Πατούλης

 

Από την πλευρά του, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, υπογράμμισε ότι ο οργανισμός θα προωθήσει τον θαλάσσιο τουρισμό στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Αττική και τα νησιά της, καθιστώντας την “κορυφαίο διεθνή τουριστικό προορισμό”

 

Ο Πόρος, το νησί που επιλέχθηκε ως τόπος φιλοξενίας της έκθεσης μετά από συμφωνία μεταξύ του δήμου του νησιού και της ΕΠΕΣΤ, θεωρείται προορισμός ιστορικής αναφοράς για τις ναυτικές οικογένειες στην Ελλάδα.

 

Το περιοδικό grtraveller ως χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης, θα είναι εκεί για να καλύψει κάθε σημαντική στιγμή της, τόσο στα social media όσο και στο καλοκαιρινό τεύχος του.

 

Για δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε το www.emmys.gr ή τηλεφωνήστε στο 210-4526-335.

 

19ο EAST MED MULTIHULL & YACHT CHARTER SHOW – EMMYS

Λιμάνι Πόρου, Πόρος, 180 20, Ελλάδα

4-6 Μαΐου, 2023

www.emmys.gr

 

Social: @yachtchartershow

#emmysGR

#yachtchartershow

#eastmedyachtshow