Τριπλή βράβευση για το ταξιδιωτικό περιοδικό grtraveller στα Boussias Regional Media Awards 2021

 

Το δωρεάν διανομής (free press) ταξιδιωτικό περιοδικό .grtraveller κέρδισε τρία βραβεία στον

διαγωνισμό Regional Media Awards,

των βραβείων για τα πιο καινοτόμα Περιφερειακά και Τοπικά Μέσα

που διοργάνωσε η BOUSSIAS.

 

Συγκεκριμένα το .grtraveller διακρίθηκε στις κατηγορίες:

 

Best Overall Editorial Presence (Χρυσό) ως κορυφαίο στην κατηγορία για τη συνολική του παρουσία.

Best Design (Ασημένιο), για το συνολικό σχεδιασμό του,

Best Editorial – Column – Reporting (Χάλκινο), για τη στήλη “Προορισμοί Πέντε Αισθήσεων”.

 

Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021 σε ειδική τελετή στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park στην Αθήνα, με την παρουσία του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, κ. Γιάννη Οικονόμου.

Τις υποψηφιότητες αξιολόγησε Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από 23 καταξιωμένα στελέχη, υπό την προεδρία της Δημοσιογράφου και Πρόεδρου της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, Σάγιας Τσαουσίδου.

Τo grtraveller αναδείχθηκε για την προσεγμένη συνολική του παρουσία, τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό του και τον πρωτότυπο τρόπο που παρουσιάζει ταξιδιωτικούς προορισμούς της χώρας μας.

Το grtraveller είναι παραπάνω από ένα απλό ταξιδιωτικό περιοδικό.   Διαφέρει ως προς τη δομή του περιεχομένου του, ξεφεύγει από τους συνηθισμένους κανόνες,  πρωτοτυπεί με τον καινοτόμο σχεδιασμό του και τις ταξιδιωτικές προτάσεις του που διεγείρουν και τις πέντε αισθήσεις.

Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός του grtraveller δεν κουράζει το μάτι αλλά το “αιχμαλωτίζει” με τα πρωτότυπα εξώφυλλά του, μικρά έργα τέχνης που δημιουργούν θετικά συναισθήματα στον αναγνώστη και τον προσκαλούν όχι μόνο να διαβάσει το περιοδικό αλλά και να το κρατήσει στη συλλογή του. Το πρωτότυπο και καλογραμμένο περιεχόμενό του ταξιδεύει τον αναγνώστη, ξανασυστήνοντάς του τους ήδη γνωστούς προορισμούς της χώρας μας, ενώνοντας το μύθο, την ιστορία, την παράδοση με το σύγχρονο προφίλ τους.

 

Η διαφορετική του “ματιά” καθώς και η μοναδική σχέση που έχει με το κοινό του, το οποίο ανταποκρίνεται με θετικά σχόλια και μοιράζεται τις ταξιδιωτικές του εμπειρίες και φωτογραφίες, καθιέρωσαν το grtraveller ως τον απόλυτο ταξιδιωτικό σύντροφο στην ελληνική επικράτεια και όχι μόνο.

Τα βραβεία παρέλαβαν οι συνιδρυτές της TRISS LEONTES, κ. Δημήτριος Ψύλλας, κα Μαρίνα Ψύλλα και κα Λίλιαν Ψύλλα, ο graphic designer, κ. Σπύρος Γραμμένος καθώς και η αρχισυντάκτρια του περιοδικού και συντάκτρια της στήλης “Προορισμοί Πέντε Αισθήσεων”, κα Παναγιώτα Σουρτζή.

“Ευχαριστούμε την κριτική επιτροπή και την Boussias για την μεγάλη τιμή και χαρά. Αισθανόμαστε ικανοποίηση που οι προσπάθειες δύο ετών αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται από το σημαντικό θεσμό των Regional Media Awards. Με τη διάκριση αυτή, νοιώθουμε, περισσότερο από ποτέ, την ευθύνη να συνεχίσουμε να παρέχουμε ποιοτικό περιεχόμενο και να συμβάλλουμε στην ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού της χώρας.”, δήλωσε ο ιδρυτής και CEO, κ. Δημήτριος Ψύλλας, στο περιθώριο της εκδήλωσης.