«Άσε την ψυχή σου να ξεχειλίσει»

 

«Άσε την ψυχή σου να ξεχειλίσει»

 

 Στον «αέρα» η νέα επικοινωνία της ΑΜΣΤΕΛ με ένα δυναμικό μήνυμα που μας παροτρύνει να αφήσουμε την ψυχή μας να ξεχειλίσει!

Η ΑΜΣΤΕΛ επιστρέφει για δεύτερη χρονιά με μια επικοινωνία πιο επίκαιρη από ποτέ και μας υπενθυμίζει, ότι κάθε φορά που αφήνουμε την ψυχή μας να ξεχειλίσει με όλα όσα απολαμβάνουμε πραγματικά και βάζουμε στην άκρη τα «Πότε;», τίποτα δεν μπορεί να μας περιορίσει.

 

Με δυνατές εικόνες που εναλλάσσονται, έναν σύγχρονο ήχο και κυρίαρχο το μήνυμα «Άσε την Ψυχή σου Να Ξεχειλίσει», η φετινή καμπάνια της ΑΜΣΤΕΛ στέκεται δίπλα σε όλες τις προσωπικές επιλογές και μας παροτρύνει να απολαύσουμε, να εκφραστούμε, να δημιουργήσουμε και να ζήσουμε όπως εμείς θέλουμε. Αψηφώντας παγιωμένες κοινωνικές πεποιθήσεις, η ΑΜΣΤΕΛ είναι εκεί συνοδοιπόρος σε κάθε επιλογή που μας γεμίζει ευχαρίστηση και απόλαυση.

Μέσα από το εμβληματικό τραγούδι «Ζεϊμπέκικο» του Διονύση Σαββόπουλου και τη φωνή της Σωτηρίας Μπέλλου, σε μια σύγχρονη διασκευή με έντονα δυναμικό και ξεσηκωτικό χαρακτήρα, η ΑΜΣΤΕΛ βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στο κοινό της, που ονειρεύεται, διψά για ζωή και ξεχειλίζει από ψυχή.

Απολαύστε τη νέα ταινία της ΑΜΣΤΕΛ εδώ.

#asetinpsihisou #amstelgreece

Γιατί έτσι μας αρέσει.