Ιάκωβος Σιγάλας : Travel beyond your imagination

 

 

 

 

Συνέντευξη του Ιάκωβου Σιγάλα, Ανώτερου Διευθυντή Ναυτιλιακών Πωλήσεων και Υπηρεσιών – ΕΚΟ ΑΒΕΕ στο grtraveller

 

 

Η ΕΚΟ παρέχει καύσιμα και λιπαντικά μεταξύ άλλων στον τομέα της εξυπηρέτησης σκαφών αναψυχής. Ποια προϊόντα σας εξυπηρετούν τα σκάφη αναψυχής;

Το Marine, ως σημαντικός κλάδος της εταιρείας EKO, προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά από προηγμένα καύσιμα, πετρέλαια και βενζίνες όλων των τύπων καθώς και λιπαντικά που είναι κατάλληλα για απαιτητικές και εξειδικευμένες χρήσεις στον τομέα της ναυτιλίας, συμπεριλαμβανομένων των σκαφών αναψυχής.

Τα καύσιμα της ΕΚΟ είναι ειδικά σχεδιασμένα για τη χρήση σε σκάφη, προσφέροντας βελτιστοποιημένη απόδοση και καθαρότητα καύσης.

Επιπλέον, διαθέτει μια πλήρη γκάμα από Λιπαντικά Ναυτιλίας που προσφέρουν προστασία και βελτιωμένη απόδοση για τους κινητήρες και τα μηχανολογικά μέρη των σκαφών αναψυχής.

Για τις ακριβείς λεπτομέρειες και τον πλήρη κατάλογο προϊόντων που είναι κατάλληλα για το σκάφος αναψυχής σας, μπορείτε να επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο της EKO (www.eko.gr) ή να επικοινωνήσετε απευθείας με την εταιρεία για άμεση ενημέρωση στα προϊόντα και τις υπηρεσίες βάσει των συγκεκριμένων αναγκών σας.

Πώς η εξέλιξη της τεχνολογίας επηρεάζει την απόδοση και την κατανάλωση καυσίμων στα σκάφη αναψυχής;

Η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει σημαντικό αντίκτυπο στην απόδοση και την κατανάλωση καυσίμων στα σκάφη αναψυχής.

Οι σύγχρονοι κινητήρες από τη σχεδίαση τους είναι πιο αποδοτικοί χάρη στην προηγμένη τεχνολογία διαχείρισης καυσίμου και στη βελτιωμένη κατασκευή. Αυτό μειώνει την κατανάλωση καυσίμου ενώ ταυτόχρονα παρέχει μεγαλύτερη ισχύ και καλύτερες επιδόσεις.

 

 

 

 

…τα σύγχρονα καύσιμα υψηλών επιδόσεων της ΕΚΟ προσφέρουν […]

καλύτερες αποδόσεις και εξοικονόμηση καυσίμου.

 

 

Τα προηγμένα συστήματα διαχείρισης καυσίμου παρέχουν βελτιστοποιημένη ανάμιξη αέρα και καυσίμου, εξασφαλίζοντας ότι οι κινητήρες λειτουργούν σε όσο πιο αποδοτική κατάσταση γίνεται. Αυτό μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές.

Η ενσωμάτωση υβριδικών και ηλεκτρικών τεχνολογιών στα σκάφη αναψυχής συμβάλλει στη μείωση της εξάρτησης από τα παραδοσιακά καύσιμα και βοηθά στην προσφορά πιο καθαρών εναλλακτικών λύσεων με χαμηλότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Η χρήση GPS και άλλων τεχνολογιών για την πλοήγηση μπορεί να βοηθήσει στην επιλογή της πιο αποδοτικής διαδρομής, μειώνοντας τον χρόνο και την κατανάλωση καυσίμου.

Η συνεχής τεχνολογική πρόοδος στον τομέα των σκαφών αναψυχής όχι μόνο βελτιώνει την απόδοση και την ασφάλεια αλλά επίσης συμβάλλει στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

 

Από την εμπειρία σας, τι θα συμβουλεύατε τους ιδιοκτήτες των σκαφών αναψυχής όσον αφορά τη χρήση καυσίμων;

Από την εμπειρία και τη γνώση που έχει συγκεντρωθεί από την πολύχρονη δραστηριοποίηση μας στον τομέα της Ναυτιλίας αλλά και στον τομέα των σκαφών αναψυχής, υπάρχουν κάποιες βασικές συμβουλές σχετικά με τη χρήση καυσίμων που θα μπορούσαν να είναι χρήσιμες για τους ιδιοκτήτες.

Να σιγουρευτούν ότι χρησιμοποιούν τον τύπο καυσίμου που συνιστά ο κατασκευαστής του σκάφους.

Να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στην υγρασία που μπορεί να οδηγήσει στη δημιουργία νερού στο ντεπόζιτο καυσίμου, και το οποίο μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στον κινητήρα.

Με τακτική συντήρηση να διατηρούν τη δεξαμενή καυσίμου καθαρή και να ελέγχουν τακτικά για σημάδια διάβρωσης ή βρωμιάς. Η ορθή συντήρηση μπορεί να προλάβει πολλά προβλήματα λειτουργίας που δεν σχετίζονται με το καύσιμο.

Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε ότι τα σύγχρονα καύσιμα υψηλών επιδόσεων της ΕΚΟ (όπως το Diesel AVIO double filtered ή οι Βενζίνες Racing 100 και Premium 98) προσφέρουν προηγμένη προστασία και καθαρότητα κινητήρα συμβάλλοντας σε καλύτερες αποδόσεις και εξοικονόμηση καυσίμου.

Επιλέγοντας καύσιμα για το σκάφος σας που φέρουν την Εγγύηση ΕΚΟ, αλλά και τα εξειδικευμένα λιπαντικά EKO MARINE, κερδίζετε πόντους στο πρόγραμμα επιβράβευσης “ΕΚΟ SMILE”, μέσα από το οποίο έχετε πρόσβαση σε δωροεπιταγές, online παραγγελίες, αποκλειστικά προϊόντα στα πρατήρια ΕΚΟ καθώς και συμμετοχές σε διαγωνισμούς για μεγάλα δώρα και εμπειρίες.