KYMCO AGILITY S 125: Η πόλη έχει νέο πρωταγωνιστή

 

ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ-ΜΑΡΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

 

Η Kymco αποφάσισε να επεκτείνει τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην αστική μετακίνηση και παρουσιάζει τη νέα σειρά Agility S προδιαγραφών Euro5, αρχής γενομένης με την έκδοση των 125cc.

Η κίνηση της Kymco είναι απόλυτα στοχευμένη, καθόσον το νέο Agility S 125 απευθύνεται και στους οδηγούς αυτοκινήτων. Η δυνατότητα που υπάρχει πλέον στη χώρα μας, να μπορούμε δηλαδή να οδηγήσουμε δίκυκλα 125cc με δίπλωμα αυτοκινήτου, δίνει την εύκολη λύση για άμεση απόκτηση σε ένα πραγματικά τεράστιο κοινό.

Αυτό το ίδιο κοινό, όμως, είναι ακόμα πιο απαιτητικό, επιζητώντας κάτι το ξεχωριστό, κάτι που να καλύπτει απόλυτα τις χρηστικές του ανάγκες, κάτι που να μην αφήνει αδιάφορο το βλέμμα των περαστικών, ένα μοντέλο με χαρακτήρα και όμορφη διαχρονική εμφάνιση.

Ο ανασχεδιασμός είναι ολοκληρωτικός και αποπνέει sport χαρακτηριστικά, κάτι που προσδιορίζεται άμεσα από το γράμμα “S” στο όνομα του μοντέλου. Ο φωτισμός είναι full LED, με το νέο προβολέα να διαθέτει τεχνολογία DRL (φώτα ημέρας) και να πλαισιώνεται από πλήρως ανασχεδιασμένα πλαστικά μέρη, φλας και ζελατίνα. Η όλη σχεδίαση αναδύει μια πλέον σπορτίβ εικόνα, με νέα αεροδυναμική, ειδικά μελετημένη για να κατευθύνει τη ροή του αέρα μακριά από τον οδηγό. Τα όργανα είναι νέα και απόλυτα σύγχρονα, μαρτυρώντας scooter premium κατηγορίας. Η υψηλής ανάλυσης διπλή οθόνη LCD είναι ορατή σε όλες τις συνθήκες εξωτερικού φωτισμού, διαθέτει από βολτόμετρο έως και στροφόμετρο(!), με τις πολυάριθμες ενδεικτικές λυχνίες να βρίσκονται στο επάνω μέρος της για να είναι εύκολα αναγνώσιμες κατά την οδήγηση.

Χάρη στο συνδυασμό τροχών 16 ιντσών μπροστά και 14 πίσω, ο αναβάτης απολαμβάνει απίστευτη ευελιξία, κορυφαία οδική συμπεριφορά και υψηλού βαθμού ενεργητική ασφάλεια. Το σύστημα πέδησης με δισκόφρενα σε κάθε τροχό διαθέτει σύστημα συνδυασμένης λειτουργίας (CBS) και οι τροχοί έχουν αποκτήσει νέες και ελαφρύτερες ζάντες με διαιρούμενες ακτίνες και αποκλειστική σχεδίαση. Νέες είναι και οι αναρτήσεις, με τηλεσκοπικό πιρούνι των 37mm και ρυθμιζόμενα αμορτισέρ.

Ο χώρος κάτω από τη σέλα είναι ευρύχωρος και πολύ χρηστικός, χάρη στην ύπαρξη δύο αφαιρούμενων διαχωριστικών πάνελ και πρίζας παροχής ρεύματος 12V, ενώ κάλλιστα μπορεί να φιλοξενήσει και ένα κράνος.

Ο Euro5 κινητήρας διαθέτει σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού στην τροφοδοσία και έχει βελτιστοποιηθεί από άποψη απόδοσης και κατανάλωσης μέσα από σημαντικές βελτιώσεις στα μηχανικά του μέρη και τη μετάδοση CVT. H ιπποδύναμη έχει ανέβει στους 10,6 hp, ενώ το εργοστάσιο εγγυάται χαμηλή κατανάλωση, η οποία -σε συνδυασμό με το ρεζερβουάρ των 7 λίτρων- προσφέρει αυτονομία που μπορεί να αγγίξει τα 300 χιλιόμετρα σε ιδανικές συνθήκες!

Το Agility S 125i Ε5 διατίθεται στην τιμή των 2.795 ευρώ σε τρεις χρωματισμούς: Petrol/Blue, Golden Grey και Graphite Matt. Όπως κάθε μοντέλο της Kymco, καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση δύο ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων.