6ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου  

6ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου

22 -29 Αυγούστου 2021

www.beyondborders.gr

 

Το Ελληνικό Ίδρυμα Ιστορικών Μελετών έχει θεσμοθετήσει από το 2016 το Διεθνές Φεστιβάλ Ιστορικού Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου «Πέρα από τα Σύνορα». Το εν λόγω Φεστιβάλ διεξάγεται την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου στο Καστελλόριζο και φέτος έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Στο Φεστιβάλ προκρίνονται για να διαγωνιστούν περίπου 15 ελληνικές και 15 ξένες ταινίες τεκμηρίωσης – ντοκιμαντέρ ενώ τα βραβεία απονέμει κάθε χρόνο η Βουλή των Ελλήνων.

 

Στο πλαίσιο του 6ου Φεστιβάλ «Πέρα από τα Σύνορα» (22-29/08/2021) θα φιλοξενηθούν, μεταξύ άλλων, η Ecrans des Mondes, το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο, το Κανάλι της Βουλής, φωτογραφική και γλυπτική έκθεση, συναυλίες, μουσικά αφιερώματα, παιδικές και θεατρικές παραστάσεις και άλλα πολιτιστικά δρώμενα για μικρούς και μεγάλους.

 

Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά, εάν θα ήταν εφικτό να σταθείτε μόνιμοι αρωγοί στην προσπάθειά μας, αναλαμβάνοντας την διαφήμιση και προώθηση του Φεστιβάλ Καστελλορίζου «Πέρα από τα Σύνορα» κάθε χρόνο ως χορηγοί επικοινωνίας.

 

Στιγμιότυπα από το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου 2020:

https://youtu.be/widTYLPLHbE

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

info@beyondborders.gr

Tηλ.: 210 6669131 / 140

www.beyondborders.gr

www.idisme.gr