Οι Τop-5 προορισμοί του Αλέξανδρου Τσουβέλα

Ο κορυφαίος stand up comedian της εποχής μας και ραδιοφωνικός παραγωγός, Αλέξανδρος Τσουβέλας, επιλέγει, με θετική ενέργεια, τους πέντε αγαπημένους προορισμούς για τους οποίους έχει πάντα έτοιμη βαλίτσα!!!

1. Κέρκυρα για την τέχνη και το ιστορικό κέντρο, για τις μπάντες, τα ωραία μέρη και την ποικιλομορφία του τοπίου. Για τα καθαρά νερά και την ομορφιά του ταξιδιού. Για την επιλογή στην πρόσβαση και την οδική προτίμηση ως την Ηγουμενίτσα και με το καράβι απέναντι. Για τα τοπικά φαγητά και την ωραία τρέλα των ανθρώπων.
2. Άρτα για την πατρίδα και την καταγωγή. Για τις φανταστικές πίτες την ανιδιοτελή φιλοξενία και την καθαρότητα. Για τα φανταστικά ποτάμια και βουνά και τη χρυσή παρέα. Το κλαρίνο, την παράδοση και τους απάτητους δρόμους. Για τη δενδρούπολη που είχα μικρός και τις αναμνήσεις…τον παππού και την γιαγιά!
3. Αλεξανδρούπολη για τους φίλους και τα υπέροχα καταστήματα. Το φανταστικό Οι Τop-5 προορισμοί του Αλέξανδρου Τσουβέλα φαγητό και τα γέλια στα μπαράκια. Για το καλύτερο πρωινό που έχω φάει και για την ησυχία. Για την πρώτη μου τεράστια παράσταση στο φεστιβάλ Αλεξανδρούπολης, τα γέλια, τα χειροκροτήματα και το βάπτισμα του πυρός σε, μεγάλο, σε όγκο κοινό. Αξέχαστες κωμικές βραδιές!!!
4. Ρέθυμνο για τη γραφικότητα και την ομορφιά. Για το περπάτημα στο πλακόστρωτο κέντρο, τις ωραίες παραλίες και ένας προορισμός γεύσης σε έναν από τους κορυφαίους σεφ και σε έναν καλό φίλο. Τον Μιχάλη Χάσικο και το μικρό του μαγαζί γεμάτο γεύση και μεράκι. Από βολβούς μέχρι μοσχαρίσα μάγουλα. Βάζει όλη του την τέχνη και ψυχή. Από ξινόχοντρο μέχρι καλαμαράκια όλα τέλεια, και η παρέα και η διάθεση στα ύψη!!
5. Σίφνος για την ομορφιά της. Για το εκκλησάκι στην κορυφή με θέα όλο το νησί και όπου φτάνει το μάτι λες και προστατεύει εκεί ο Άγιος Συμεών την περιοχή. Για τους υπέροχους δρόμους, τις ωραίες παραλίες και ένα μέρος όπου κάθισα με τις ώρες και έφυγα στεναχωρημένος. Λέω, γιατί να πρέπει να φύγω από την Χρυσοπηγή; Γιατί δεν έχω ένα σπιτάκι εδώ και 3 γίδες; Μοναδικό μέρος και πλούσιο σε ιστορία και με υπέροχα μουσεία και ξενάγηση!